Learn, Inspire, Grow

Work Garden biedt creatieve ondernemers / ZZP'ers een vaste of flexibele werkplek. Elkaar versterken, motiveren en stimuleren om nog meer uit je onderneming te halen. Een fijne plek waar je elke dag heen kunt gom te werken. Waar je collega's hebt die net als jij creatief denken en ondernemen. Je eigen bureau in een oase van groen. Stijlvol en creatief. Met een grote vergaderruimte die je gratis kunt gebruiken. 

Hoe ziet een werkplek eruit?

Het kantoor is gevestigd in een van de mooiste straatjes van het centrum van Ede. We zitten tussen twee gezellige horeca gelegenheden, waar je kunt lunchen of dineren. Hiernaast is er twee deuren verderop een supermarkt en is er voldoende parkeer gelegenheid. Het is een lichte ruimte vol groen met een gezellige koffiehoek, twee grote tafels om te kunnen flexwerken en vaste bureaus. Het voorste deel van het kantoor is ingericht als koffie-tentje waar je heerlijk kunt zitten voor een aantal dagen per week. Achterin bevinden zich de vaste werkplekken. Tevens is er een grote vergader-/workshopruimte van 40M2. Deze ruime is ook los te huur. Hieronder vind je meer informatie over prijzen en de verschillende mogelijkheden.

Prijzen

De kosten voor een vaste werkplek zijn 270,- exclusief btw all in. Dit houdt in koffie, thee, wifi, stroom etc. en gebruik van de workshopruimte/ fotostudio. Wil je graag flexen? Dat kan ook 1 dag per week kost 87,- euro ex btw per maand. Elke extra dag kost 37,- euro ex btw per maand. Je zit aan de flextafel en kan ook gewoon gebruik maken van de worshopruimte en fotostudio.